JOM TUKAR BANTAL TIDUR ANDA !

Bilakah last time anda fikir tentang bantal tidur anda tu? Jika jawapan anda adalah “oh, dah lama dah” atau “tak pernah terfikir pun”, anda tidak bersendirian. Percayalah, ramai juga berkata demikian. Kebanyakan orang hanya fokus terhadap kepentingan tilam yang mereka guna, bukanlah bantal tidur mereka. Tetapi apa yang ramai tak tahu, bantal tidur kita juga […]

10 SEBAB YANG MEMBUATKAN ANDA JATUH CINTA DENGAN BANTAL HOTEL ‘VIRAL’ NI

Setiap hari, bukan pelanggan yang sama datang approach kami untuk tanya tentang bantal DAG. Mostly kenal bantal DAG pun sebab dah ‘viral’ katanya, ada yang nampak kat billboard, ada yang dengar kat radio dan ada yang dapat tahu pun dari media sosial. Betapa hebatnya marketing daripada HQ DAG supaya nak pastikan satu Malaysia ni betul-betul kenal dengan […]