Apa Yang Best Bantal Dag Ni Sampai Artis Pun Beli?

Ramai juga di kalangan kita ini tidak tahu betapa pentingnya untuk tukar bantal setiap beberapa tahun. Ada yang guna melebihi jangka hayat yang dicadangkan sehinggalah bantal menjadi penyek, kekuningan dan juga rosak. Kadang-kadang apabila bantal mempunyai pepijat lah baru diri sendiri sedar nak tukar bantal. Ini mungkin kerana faktor tidak tahu bagaimana cara untuk tukar […]

H-classic & Hclass Pro, Manakah Pilihan Yang Sesuai Untuk Saya?

Apabila pelanggan datang ke HQ ataupun singgah berhenti dimana-mana car boot Usahawan DAG yang berdaftar, ramai tanya tentang apa perbezaan bantal hotel Malaysia ini iaitu bantal H-Classic dan juga Hclass Pro. Ya, kedua jenis produk ini jatuh pada kategori material dan jenis yang sama namun ia terdapat sedikit perbezaan dari segi kualiti serta cara pembuatan […]

JOM TUKAR BANTAL TIDUR ANDA !

Bilakah last time anda fikir tentang bantal tidur anda tu? Jika jawapan anda adalah “oh, dah lama dah” atau “tak pernah terfikir pun”, anda tidak bersendirian. Percayalah, ramai juga berkata demikian. Kebanyakan orang hanya fokus terhadap kepentingan tilam yang mereka guna, bukanlah bantal tidur mereka. Tetapi apa yang ramai tak tahu, bantal tidur kita juga […]

MASA UNTUK TUKAR BANTAL ANDA KEPADA BANTAL ORGANIK KAPOK

Mungkin anda semua sudah terlalu familiar dengan bantal-bantal DAG yang lain seperti PhD, Hclass Pro, H-Classic dan M3. Tetapi pernahkah anda mencuba produk kami yang lain? Seperti Organic Pillow. Apa itu Organic Pillow? Ia diperbuat daripada bahan organik yang dikenali sebagai “kapok” yang berasal dari Bali, Indonesia. Ciri istimewa yang tahan lasak, tidak menyimpan haba, […]