Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

4 Bulan Jual Bantal, Kak Yah Mampu Bayar Deposit Vellfire RM35,000!

Kalau sebut sahaja nama Kak Yah, pasti ramai yang mengenalinya. Grand Master Leader yang sangat konsisten dengan jualan yang sangat ‘power’.

Berjaya membuat jualan lebih RM700,000 pada tahun 2020, Kak Yah tidak menjadikan cabaran kekangan ekonomi semasa sebagai penghalang untuk terus berniaga.

Bukan sahaja menjadi inspirasi buat warga usahawan DAG tetapi surirumah secara amnya.

Imbas kembali empat tahun lalu sewaktu dia mula melibatkan diri bersama DAG, Kak Yah berkata empat bulan pertama dia sudah mampu membayar deposit kereta Toyota Vellfire bernilai RM35,000 dengan hasil jualan bantal.

Melihat potensi itu membuatkan dia terus fokus dan semakin serius membina empayarnya sendiri.

“Mudah je berniaga bantal. Bayangkan Kak Yah bermula pada September 2016 dan pada Disember tahun yang sama saya sudah berjaya membeli kereta Vellfire dengan deposit sehingga RM35,000.

“Dalam masa empat bulan je… mudah kan jual bantal?”

Bertitik tolak daripada situ, nama Raja Izni Munirah Omar sentiasa menjadi perhatian usahawan lain malah ada yang menjadikan susuk itu sebagai ikon dan sumber inspirasi terutama bagi mereka yang baru berjinak-jinak berniaga bantal.

Sehingga kini katanya pelbagai pencapaian yang berjaya diraihnya secara individu selama hampir empat tahun bersama DAG.

Lebih membanggakan dia juga mampu menghadiahkan sebuah kereta jenama Honda kepada kedua ibubapanya hasil perniagaan bantal.

“Nak dihitung terlalu banyak yang tertulis dan teringat lebih daripada 40 gankaran dan hadiah, belum termasuk daripada keuntungan dan networking.

“Antaranya wang tunai RM50,000, tajaan Umrah tahun 2018 sekeluarga bersama ibu, ibu mertua, suami dan anak.

“Tahun 2019 sekali lagi DAG menaja ibadat Umrah tetapi Kak Yah hadiahkan kepada ibu dan 2019 disebabkan Covid masih tak dapat pergi.” katanya.

Selain itu katanya DAG juga pernah menaja percutiannya ke Turki, Bali dan beberapa tempat lagi selain ganjaran barangan kemas bernilai puluhan ribu ringgit.

Kak Yah yang kini berusia 35 tahun kini sedang membina empayarnya tersendiri dengan memiliki sebuah kedai bantal di Ampang dengan bantuan enam kakitangan.

Sangat terinspirasi bukan?

Nak jadi macam Kak Yah? Ayuh sertai program dropship kami segera dan kami akan bantu capai impian anda!

 

Baca: Ekonomi Down Takde Hal, Individu Ini Buktikan Capai ‘Beyond The Target’ Pada 2020!

Hits: 13

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Hashtag : #bantalhotel #bantaldag #dasabdulglobal #usahawandag #bestpillow #kisahssahwanDAG #dag ##kerjayanDAG #tipsUsahawanDAG #Insomnia #tipspenjagaanBANTAL #kesihatanTIDUR #bantal #pillow

Share this post with your friends

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

Produk

Reseller

Hubungi

Since 2016 - 2021 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved