fbpx

Blog

Galeri

Login

Artikel Terkini

Dapat  Informasi  mengenai penjagaan  bantal & kekemasan bilik

Dapatkan cerita insprirasi dan tips dari Das Abdul Global(DAG) untuk tambah ilmu pengetahuan dalam bidang perniagaan serta kerjayaan agent yang bersama DAG

Kerjayaan DAG

Kerjayaan DAG

Usahawan DAG

Usahawan DAG

Tips Usahawan DAG

Tips Usahawan DAG

Tips Penjagaan Bantal

Tips Penjagaan Bantal

Tips Kesihatan Tidur

Tips Kesihatan Tidur

Insomnia

Insomnia

Artikel Terkini

Dapat  Informasi  mengenai penjagaan  bantal & kekemasan bilik

Dapatkan cerita insprirasi dan tips dari Das Abdul Global(DAG) untuk tambah ilmu pengetahuan dalam bidang perniagaan serta kerjayaan agent yang bersama DAG

5 Punca Mengantuk Petanda Penyakit

Nak bangun tidur punyalah liat, macam-macam posisi atas katil tu. Kalau set alarm setiap minit berbunyi, lepastu dah last minute mula la kelam kabut dibuatnya

BISNES CARA CBS JADI TUMPUAN

Ramai sebenarnya antara kita yang mempunyai minat dalam bidang perniagaan. Tak kisah la secara kecil mahupun besar jika ianya mendatangkan keuntungan semestinya semakin ramai yang

BAWA ‘KU’ KEMANA SAJA!

  Detik yang paling dinantikan oleh semua pelajar apabila hujung tahun, semestinya cuti sekolah! Mana taknya, pelbagai aktiviti menarik boleh dilakukan bersama rakan mahupun keluarga

FENOMENA BANTAL HOTEL 7 BINTANG

Demam bantal hotel 7 bintang terus mencetuskan fenomena yang tersendiri, 1 juta unit bantal berjaya dijual dalam tempoh 3 tahun sekaligus menjadi penanda aras peluasan

MENYESAL SAYA BELI BANTAL DAG

“Silap saya juga sebab tak tengok dan teliti betul-betul bantal DAG yang saya minat tu, patut la bila dah sampai rumah, dah guna saya tengok

Tahniah CEO Das Abdul Global

Tahniah CEO Das Abdul Global Alhamdulillah atas semua yang dikecapi. Sekalung jutaan terima kasih dan penghargaan dari DAG® khususnya daripada CEO Das Abdul Global kepada

Tips Memakai Sarung Bantal

Tips Memakai Sarung Bantal Selepas hari yang memenatkan di tempat kerja, mesti kita tidak boleh menunggu untuk ke tempat tidur. Melakukan rutin kecantikan pada waktu

5 Cara Atasi Tidur Berdengkur

5 CARA ATASI TIDUR BERDENGKUR Jadi bagi yang memang tidur berdengkur,sebelum masuk tidur, pastikan anda lakukan ini: [one_second] BERSIHKAN SALURAN HIDUNG Jika anda selesema, lapkan

7 Punca Berdengkur Ketika Tidur

7 punca berdengkur ketika tidur  “Ishh berdengkur pulak Isteri aku ni. Ingat lelaki aje yang kuat berdengkur. Ada juga ya perempuan yang tidur berdengkur. Aduhai,

Tips Cuci Bantal Tidur Dan Sarungnya

Tips Cuci Bantal Tidur dan Sarungnya Sudah menjadi kebiasaan apabila kita mendengar sarung bantal dicuci dengan kerap, namun begitu bagaimana pula dengan bantal itu sendiri?

Jatuh Hati Dengan Bantal Hotel DAG

Jatuh Hati Dengan Bantal Hotel DAG Pada suatu malam, sedang saya merehatkan diri sambil melihat facebook di handphone, tiba-tiba terpancar 1 iklan iaitu “DAS Abdul

Kisah Aku Dan Bantal

Kisah Aku Dan Bantal Last year hujung Jun 2016. Seminggu sebelum Raya Aidilfitri. Aku ternampak sorang rakan FB post jual bantal hotel.Emm..rare fikirku. Masa tu

4 Tips Memilih Bantal Yang Tepat!

4 Tips Memilih Bantal Yang Tepat! Kawan-kawan, Katakanlah kita tersilap memilih bantal, jangan risau, kerana ia tidak akan menyebabkan sebarang masalah kesihatan. Namun, masalah-masalah sedia

Bantal Dalam Sejarah

Bantal Dalam Sejarah Bila-bila free nanti, cuba anda lakukan carian atas talian dengan kata kunci “pillow”. Hampir berjuta-juta hasil carian yang muncul, termasuk lebih 30,000

Tips Basuh Bantal

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse sollicitudin, est eu tempus pharetra, est tellus blandit felis, ut maximus nisi magna id metus. Maecenas

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

DAG menjadi Jenama  No.1 Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

  • E -book
  • Tools Marketing
  • Promotion
  • Product
  • Careline

About

2019 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved

2019 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved

Maklumat Terkini

Produk

Reseller

Hubungi

Chat

error: Content is protected !!