fbpx

Blog

Galeri

Login

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

H-classic & Hclass Pro, Manakah Pilihan Yang Sesuai Untuk Saya?

Apabila pelanggan datang ke HQ ataupun singgah berhenti dimana-mana car boot Usahawan DAG yang berdaftar, ramai tanya tentang apa perbezaan bantal hotel Malaysia ini iaitu bantal H-Classic dan juga Hclass Pro. Ya, kedua jenis produk ini jatuh pada kategori material dan jenis yang sama namun ia terdapat sedikit perbezaan dari segi kualiti serta cara pembuatan bantal ini.

H-Classic

Bantal paling laris DAG iaitu H-Classic ni merupakan penambat hati semua kerana ia adalah perfect. Kenapa perfect pula?
Lembut, ketinggian sederhana dan juga harga yang tidak terlalu mahal untuk dimiliki. Tekstur bantal ini juga dapat menyelaraskan kepala, leher sehinggalah ke tulang belakang kita menjadikan tidur kita lebih selesa dengan posisi badan yang betul. Plus, bantal ni pun mudah dibasuh hanya campak je dalam washing machine. Tak payah nak sental-sental.
Tak mudah untuk menyerap lembapan seperti peluh yang boleh membuatkan bantal ini lembik dan hapak.

Hclass Pro

Kalau bantal dah lama, berhapak dan isi pun taknak je tu baik korang tukar je bantal korang. Dengan harga yang amat berpatutan, H-Class PRO boleh membuatkan anda tidur seperti tidur di hotel 4 bintang. Menggunakan teknologi yang baru serta material diperbuat daripada carik-carik fibre halus yang membuatkan bantal ini jauh lebih lembut. Dah lah senang nak jaga dan basuh.
Mahal? Don’t worry. Bantal ini sama je dengan bantal-bantal DAG yang lain which is mempunyai harga yang mampu milik dan sesuai buat seisi keluarga.

Konklusi

Jadi, mana saya yang sesuai untuk kegunaan saya? Bergantung dengan kemahuan dan keperluan masing-masing. Jika anda minat yang lebih padat, pilih H-Classic. Jika anda berminat dengan bantal yang lebih lembut dan gebu, boleh pilih Hclass Pro yang mempunyai harga lebih mahal namun kualiti yang lagi bagus.

Tahukah anda kesihatan diri amat penting dalam kehidupan kita? Walaupun kesihatan berkaitan tidur sering dipandang enteng namun, kesihatan tidurlah kunci kepada kesihatan lain. Amalkan konsep ‘Mencegah Lebih Baik dari Merawat’ untuk kesihatan berkualiti

Bantal DAG mampu memberi keselesaan tidur nyenyak buat anda. Berminat dengan bantal kami? Klik sini Untuk sebarang maklumat menjadi keluarga usahawan kami klik di bawah

Share this post with your friends

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

H-classic & Hclass Pro, Manakah Pilihan Yang Sesuai Untuk Saya?

Facebook Comments

Bersih Ke Bantal Saya?

Anda rasa bantal anda tidur dekat rumah tu bersih tak? Ok kalau bersih, berapa kali anda basuh dalam masa seminggu, sebulan, atau setahun? Sebelum tu,

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

DAG menjadi Jenama  No.1 Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

  • E -book
  • Tools Marketing
  • Promotion
  • Product
  • Careline

About

2019 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved

2019 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved

Maklumat Terkini

Produk

Reseller

Hubungi

Chat

error: Content is protected !!