fbpx

Blog

Galeri

Login

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Bantal Hotel DAG® Diiktiraf Superbrand Malaysia

Pada tahun 2016, seorang insan bertindak untuk memulakan sebuah perniagaan bersama isteri tercinta. Dengan mempunyai modal dan ilmu yang secukupnya, beliau tekad untuk membuka car boot sale dan menjual bantal hotel. Siapa sangka perniagaan yang bermula daripada sebuah car boot sale kini berjaya mendapat pengiktirafan daripada Superbrand Malaysia’s Choice 2019.

DAS ABDUL GLOBAL SDN BHD telah ditubuhkan oleh Tuan Das Abdul bersama isteri tercinta, Puan Sapinah pada 24 Februari 2016 di Parit Raja, Johor. Bisnes bantal hotel DAG® ini bermula daripada sebuah boot kereta. Selepas beberapa bulan, Tuan Das dan keluarga berhijrah ke Selangor bagi memudahkan lagi urusan bisnes bantal hotel ini. Sebagai permulaan, mereka telah kemudian menyewa sebuah teres dua tingkat untuk dijadikan tempat kediaman sekaligus menjadikan stor tempat penyimpanan stok bantal. Bahagian tingkat bawah rumah dijadikan tempat penyimpanan bantal dan bahagian atas adalah tempat mereka untuk tidur. Alhamdulillah apabila rezeki mereka dimurahkan lagi dan mereka akhirnya mampu berpindah ke sebuah gudang besar di Semenyih. Dimana HQ DAG® yang sekarang.

Kini, DAG® telah berkembang dengan begitu pesat dengan jumlah keseluruhan 2000 orang agent di Malaysia dan juga kakitangan HQ yang sebanyak 20 orang. Bagi tahun 2020, DAG® juga ingin membalas balik jasa anda semua dengan ingin menghadiahkan 6 buah kereta untuk agent-agent mereka!

Kami ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada mereka yang sama-sama berkorban demi menaikkan dan memajukan lagi jenama DAG.

Terima kasih yang tak terhingga kepada Dr Azizan Osman atas tunjuk ajar yang diberikan. Support yangg kuat daripada Team Richwork dan juga Team HQ DAG® yang sentiasa bekerja keras dalam membantu usahawan-usahawan DAG® .

Tahniah kepada semua Usahawan DAG, kejayaan ini adalah kejayaan kita bersama. Award ini adalah bukit kekuatan, kecekalan, dan kesungguhan kita bersama.

Terima kasih kepada semua yg memberi sokongan, secara langsung dan tak langsung

Akhir sekali Terima kasih kepada semua pelanggan yang memberi kepercayai kepada kami.

Tahukah anda kesihatan diri amat penting dalam kehidupan kita? Walaupun kesihatan berkaitan tidur sering dipandang enteng namun, kesihatan tidurlah kunci kepada kesihatan lain. Amalkan konsep ‘Mencegah Lebih Baik dari Merawat’ untuk kesihatan berkualiti

Bantal DAG mampu memberi keselesaan tidur nyenyak buat anda. Berminat dengan bantal kami? Klik sini Untuk sebarang maklumat menjadi keluarga usahawan kami klik di bawah

Share this post with your friends

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Bantal Hotel DAG® Diiktiraf Superbrand Malaysia

Facebook Comments

Bersih Ke Bantal Saya?

Anda rasa bantal anda tidur dekat rumah tu bersih tak? Ok kalau bersih, berapa kali anda basuh dalam masa seminggu, sebulan, atau setahun? Sebelum tu,

Sila masukan Alamat Emel anda serta nama anda untuk kami info Blog kami terkini di emel anda.

DAG menjadi Jenama  No.1 Asia dalam produk kelengkapan tidur berkualiti hotel taraf antarabangsa.

  • E -book
  • Tools Marketing
  • Promotion
  • Product
  • Careline

About

2019 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved

2019 © Das Abdul Global Sdn. Bhd. All Rights Reserved

Maklumat Terkini

Produk

Reseller

Hubungi

Chat